Telefonie

Voordelig en flexibel zakelijk bellen? Dan bent u bij NC Automatisering aan het juist adres. Wij bieden diverse VoIP telefonieoplossingen. Bellen via internet is niet alleen goedkoper, u profiteert tevens van aanvullende functionaliteiten. VoIP telefonie kan bovendien eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande infrastructuur.


 

 

IP telefooncentrales (VoIP)

Voordeliger, betere kwaliteit en meer functionaliteiten. Dit zijn de belangrijkste voordelen van online bellen via een IP telefooncentrale (VoIP), in vergelijking met traditionele telefooncentrales. Zeker voor zakelijke gebruikers is VoIP bellen interessant. U profiteert van een optimale bereikbaarheid en efficiënt klantcontact, bijvoorbeeld door koppeling met uw CRM software.

 

Hosted telefonie

Voordelig zakelijk bellen via de cloud? Hosted telefonie van NC Automatisering is de oplossing voor bedrijven. Bellen vanaf het zakelijke nummer is mogelijk op iedere locatie met een internetverbinding. Investeren in een eigen centrale is bovendien verleden tijd. U profiteert van flexibel bellen tegen een vaste, lage prijs per gebruiker.

 

CRM integratie

Met IP-telefonie profiteert u van aanvullende functionaliteiten, zoals het integreren van uw CRM. Medewerkers selecteren eenvoudig via het CRM systeem het gewenste telefoonnummer. Bij inkomende gesprekken wordt het nummer van de klant automatisch herkend en verschijnen de klantgegevens direct in beeld. Alle gesprekken worden bovendien geregistreerd. Informatie waarmee u efficiënt kunt sturen op productiviteit.

 

Vast-mobiel integratie

Werken vanuit huis of onderweg: met vast-mobiel integratie van NC Automatisering profiteert u van optimale bereikbaarheid. Desgewenst belt u met uw mobiel gewoon vanaf uw vaste zakelijke nummer. Ook andere functionaliteiten kunnen worden overgenomen van de vaste telefoon. Vast-mobiel integratie leidt bovendien tot lagere belkosten.

 

Mobiele telefonie

Van het afsluiten van een zakelijk abonnement tot het aanschaffen van een toestel. NC Automatisering biedt verschillende mobiele telefoniediensten. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

 

 

Dect of Voice over wifi

Zakelijk bellen via een Dect netwerk of wifi oplossing. NC Automatisering biedt verschillende telefonie oplossingen. Hierbij draait alles om maximale beschikbaarheid en flexibiliteit. Welke oplossing is het beste geschikt voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Voordelig zakelijk bellen waar en wanneer u maar wilt? Ontdek de geavanceerde telefonie oplossingen van NC Automatisering.

 

 

 

Neem contact met ons op!

 •  

  ERVARINGEN:

   

  “NC Automatisering staat altijd voor ons klaar.”

  Mari Noordzij, hoofd bestuursbureau Zorgwaard

 • ERVARINGEN:

   

  “NC Automatisering biedt goede service en denkt mee in oplossingen”

  Kelly Le Suis, Zorg en Welzijn Catharina Stichting

   

  Helpdesk

  Aanvraagformulier

  Remote Support Client

   

  Disclaimer - Sitemap

   

  Contact

  Hortensiastraat 44-46

  3261 BJ Oud Beijerland

   

  Tel: 0186 - 64 37 37

  Fax: 0186 - 64 37 39

   

  Overige gegevens

  IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

  BTW. NL806683326B01

  KvK. 23087619