Blog

Voor een adequate en efficiënte bedrijfsvoering moet u er blind op kunnen vertrouwen dat de ICT in uw organisatie perfect geregeld is. Dat betekent niet alleen een betrouwbaar netwerk en een optimale werking van uw hard- en software, maar ook de veiligheid van uw systemen en data is van het grootste belang. Voor veel organisaties is het echter een enorme uitdaging om alle ontwikkelingen op ICT-gebied goed bij te houden.

Als full-service ICT-specialist horen wij dat regelmatig. En omdat wij onze expertise graag met ons netwerk willen delen, gaan wij binnenkort starten met het schrijven van blogs. Korte updates met handige tips, bruikbare ideeën, nieuwe inzichten en praktijkvoorbeelden over wat er zoal speelt in de wereld van ICT. Kortom: praktische informatie waarmee wij onze relaties graag verder willen helpen.

Vindt u het interessant om onze blogs te ontvangen, dan kunt u zich hier inschrijven.


 

Op zoek naar een representatieve werkplek? Wij hebben ‘m voor je!

Heb jij genoeg van het thuiswerken op je zolderkamer? Wil je jouw klanten graag in een professionele ruimte kunnen ontvangen? Denk dan eens aan het huren van een externe werkplek.

Lees meer

Zo voorkom je cybercriminaliteit!

U heeft het ongetwijfeld gehoord, want het was deze zomer volop in de media: een wereldwijde ransomware-aanval legde de computers van tientallen bedrijven plat. Ook twee grote containerterminals in de Rotterdamse haven waren slachtoffer. De schade liep op tot in de tientallen miljoenen euro’s, doordat medewerkers dagenlang niet konden werken.

Lees meer

7 redenen om over te stappen op VoIP

VoIP, ofwel bellen via internet. Steeds meer organisaties maken er gebruik van, maar wat is het nu eigenlijk precies? Wat zijn de voordelen van VoIP en waarom zou u überhaupt overwegen om over te stappen? In dit blog zetten we 7 redenen op een rij om uw oude vertrouwde telefoniecentrale vaarwel te zeggen!

Lees meer

6 geheimen van Word die u nog niet kent

Microsoft Word, vrijwel iedereen met een computer gebruikt het programma. Maar Word is zo’n uitgebreide tekstverwerker dat bijna niemand alle mogelijkheden benut. In dit blog onthullen we 6 superhandige functies van Word die u vast nog niet allemaal kent.

 

Lees meer

Zo bent u goed voorbereid op de risico's van BYOD

/nc-automatisering-risicos-BYOD

Steeds vaker nemen werknemers hun eigen apparatuur mee naar het werk en gebruiken ze hun laptop, tablet of smartphone om werkgerelateerde taken uit te voeren. Bring Your Own Device (BYOD) lijkt zo vanzelfsprekend, maar is niet zonder risico’s. Waar moet u aan denken? 

 

Lees meer

Monitoring, 24 x 7 uw systeem onder de aandacht

In de loop der jaren heeft het traditionele systeembeheer steeds meer plaatsgemaakt voor monitoring. Wat houdt monitoring eigenlijk in en wat zijn de voordelen?

 

Lees meer

De do’s & don’ts van wachtwoordbeveiliging

‘qwerty’, ‘123456’ en de wat langere variant ‘123456789’. We hebben het hier over wachtwoorden. En geloof het of niet, maar de cijfer- en lettercombinaties hierboven staan stuk voor stuk al jarenlang in de top-10 van meestgebruikte wachtwoorden. Zo’n wachtwoord gebruiken is dus niet slim, want ze zijn eenvoudig te raden. Maar hoe beveiligt u uw systemen, applicaties en bestanden dan wél op een goede manier?

 

Lees meer

Computer aangevallen? 6 tips tegen malware, ransomware en datalekken

Cybercriminelen zijn creatief. Ze verzinnen steeds weer nieuwe manieren om in computersystemen of databestanden in te breken. Met alle gevolgen van dien. Gelukkig kunt u zelf ook een hoop doen om zoveel mogelijk ellende te voorkomen. We geven 6 tips.

 

Lees meer

  • 1
  • 2

 

Helpdesk

Aanvraagformulier

Remote Support Client

 

Disclaimer - Sitemap

 

Contact

Hortensiastraat 44-46

3261 BJ Oud Beijerland

 

Tel: 0186 - 64 37 37

Fax: 0186 - 64 37 39

 

Overige gegevens

IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

BTW. NL806683326B01

KvK. 23087619