ICT-beveiliging

ICT-beveiliging is bij NC Automatisering een continu proces. Wij bieden security oplossingen die perfect aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Van professionele virusscanners en malware tot back-up en Disaster Recovery. NC Automatisering stelt al uw internetverbindingen, VPN verbindingen, netwerken en gegevens veilig. Dat werkt wel zo prettig.


 

Virusscan

Virussen en spyware krijgen geen kans met onze Enterprise virusscan oplossingen voor bedrijven. Wij werken met gerenommeerde antivirussoftware. U bent verzekerd van de beste ICT-beveiliging. Essentiële bedrijfsgegevens op al uw zakelijke devices en servers zijn met NC Automatisering gewaarborgd.

 

Anti-spam en anti-malware

Profiteer van de beste bescherming van uw werkstations en (mail)servers met onze geavanceerde spam- en malware filters. Wij bieden bedrijven betaalbare en effectieve anti-spam oplossingen. Met NC Automatisering blijven uw mailservers en bedrijfsnetwerk vrij van spam en andere verstoringen.

 

Updates

Naast het implementeren van preventieve ICT-beveiliging is het ook belangrijk dat de software up-to-date is. Updates zijn een essentieel onderdeel van ICT-beveiliging. Wij installeren automatisch updates en monitoren de voortgang. Beveiligingslekken krijgen met NC Automatisering geen kans.

 

Firewall

Houd indringers buiten de deur met onze Enterprise firewall oplossingen. Via een firewall voorkomt u dat hackers of schadelijke software via een netwerk of internetverbinding toegang krijgen tot uw ICT-omgeving. Wij bieden u de beste bescherming.

 

Back-up

Voorkom dataverlies met onze geavanceerde back-up oplossingen. Hiermee wordt er periodiek een volledige kopie gemaakt van al uw gegevens. De back-up wordt geplaatst op een NAS of andere server. Eventueel kan deze worden gesynchroniseerd naar één van onze datacenters, een andere vestiging of zelfs naar uw thuisadres. In geval van brand of waterschade is uw data altijd veilig. In overleg met u, bepalen wij de meest optimale back-up strategie. Uiteraard gebruikmakend van de meest recente back-up oplossingen.

 

 

Disaster Recovery Plan (DRP)

De zekerheid van uw bedrijfscontinuïteit. Het Disaster Recovery Plan ofwel herstelplan bestaat uit voorzorgsmaatregelen om de gevolgen van een eventuele ramp te beperken. De belangrijkste vraag hierbij is: hoe krijgen wij een bedrijf weer zo snel mogelijk operationeel? Laat dat maar aan ons over. Dankzij onze proactieve benadering wordt schade tot een minimum beperkt.

 

Welke ICT-beveiligingsoplossing past het beste bij uw bedrijf? De specialisten van NC Automatisering helpen u graag.

Beveiliging Probeer

 

 

Neem contact met ons op!

 • ERVARINGEN:

   

  “NC Automatisering biedt goede service en denkt mee in oplossingen”

  Kelly Le Suis, Zorg en Welzijn Catharina Stichting

 •  

  ERVARINGEN:

   

  “NC Automatisering staat altijd voor ons klaar.”

  Mari Noordzij, hoofd bestuursbureau Zorgwaard

   

  Helpdesk

  Aanvraagformulier

  Remote Support Client

   

  Disclaimer - Sitemap

   

  Contact

  Hortensiastraat 44-46

  3261 BJ Oud Beijerland

   

  Tel: 0186 - 64 37 37

  Fax: 0186 - 64 37 39

   

  Overige gegevens

  IBAN. NL92 RABO 0101 2783 30

  BTW. NL806683326B01

  KvK. 23087619